A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Новини

15 лютого святкує свій день народження депутат VIII скликання Золотоніської районної ради Тарасенко Олександр Володимирович

   У цей день, шановний Олександре  Володимировичу, бажаю Вам міцного здоров’я, довгих щасливих років життя, родинного затишку і тепла, душевної рівноваги та впевненості у майбутньому. Нехай кожен новий день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин. Ваші здобутки звеличуються, а мрії та сподівання втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення.

08:02 15.02.2022

АПАРАТНА НАРАДА

    14 лютого відбулася щотижнева апаратна нарада за участю керівництва Золотоніської районної ради, райдержадміністрації, заступників голови, керівників апарату, начальників управлінь, відділів апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, на якій було проаналізовано роботу за минулий тиждень та обговорено основні питаня на поточний тиждень.

14:20 14.02.2022

РЕЗУЛЬТАТИ РОБОТИ ЗОЛОТОНІСЬКОГО РАЙОННОГО УПРАВЛІННЯ ДСНС ЗА 2021 РІК ТА ОСНОВНІ ЗАВДАННЯ НА 2022 РІК

    10 лютого в приміщенні Золотоніського районного управління ГУ ДСНС під головуванням начальника Головного Управління, було проведено колегію  в режимі відеоконференції. Взяли участь заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Віктор Гусак, начальники підпорядкованих підрозділів, керівники структурних підрозділів Головного управління, голова Золотоніської районної ради, керівники міста.

14:15 14.02.2022

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ДО ЧОРНОБАЇВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

     10 лютого 2022 року з робочим візитом до Чорнобаївської селищної ради завітали голова Золотоніської районної ради Борис Євмина та народний депутат України Олег Арсенюк. Голова селищної ради Сергій Любивий зі своїми заступниками та запрошеними гостями спільно шукали шляхи вирішення нагальних питань громади. В ході зустрічі обговорили питання стосовно очисних споруд. Роботи по реконструкції  нині тривають. Не менш важливими питаннями були щодо ремонту об’їзної дороги у селі Хрестителеве та сучасного облаштування стадіону у селищі Чорнобай .

14:04 14.02.2022

ЗАДЛЯ РОЗВИТКУ МОЛОДОГО ТА ЗДОРОВОГО ПОКОЛІННЯ

     Спорт сьогодні займає важливе місце в житті кожної людини і суспільства в цілому. Існує велика кількість різних видів активної діяльності. Саме спортивній темі й була присвячена робоча нарада, яку сьогодні провели голова Золотоніської районної ради Борис Євмина та голова райдержадміністрації Ірина Тернова.

15:05 08.02.2022

Щотижнева апаратна нарада

   Сьогодні, 7 лютого 2022 року, в залі засідань районної ради відбулася щотижнева апаратна нарада. У роботі наради прийняли участь голова Золотоніської районної ради, заступник голови, працівники виконавчого апарату районної ради, голова районної держадміністрації, заступники голови, керівники апаратів, відділи апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації.

13:07 07.02.2022

Свято у відмінного редактора газети "Вісник Золотоніщини"

       Вітаємо з днем народження головного редактора газети «Вісник Золотоніщини» Кавун Віту Валеріївну! Думаємо, що до наших поздоровлень приєднаються і читачі. Бо для головного редактора газета «Вісник Золотоніщини» — не просто місце роботи, а частинка душі. Друковане слово запалює в серцях людей світлі та щирі почуття, допомагає кожному з нас доторкнутися до глибин мудрості та здобути знання.

09:19 04.02.2022

Сьогодні святкує свій ювілейний день народження депутат Золотоніської районної ради Сененко Станіслав Васильович

      Станіславе Васильовичу, прийміть добрі та щирі привітання з нагоди Вашого 60-річчя! Наше життя має дві обов’язкові і однаково цінні сторони: робота і дім! Бажаю Вам, щоб вдома панували любов, спокій і затишок, доброта і турбота, розуміння, підтримка і благополуччя. А в роботі нехай Вас, як і раніше, супроводжує успіх, удача і попутний вітер у всіх починаннях.

07:58 03.02.2022

Відбулася робоча нарада

31 січня у залі засідань Золотоніської районної ради відбулася робоча нарада з питань управління системою загальної середньої освіти в умовах децентралізації та реформування освітньої галузі на рівні району та у громаді. Учасниками наради були: голова Золотоніської районної ради Борис Євмина, голова райдержадміністрації Ірина Тернова, начальник Управління Державної служби якості освіти у Черкаській області Оксана Компанієць, начальник Управління освіти і науки Черкаської ОДА Валерій Данилевський, начальник бюджетного управління Департаменту фінансів облдержадміністрації Світлана Бабіченко, керівники організацій профспілок освітян району, заступники голів об’єднаних територіальних громад, начальники відділів освіти територіальних громад та керівники центрів розвитку педагогічної освіти. В ході засідання було розглянуто низку актуальних питань розвитку галузі освіти Золотоніського району. Всі присутні були зацікавленні у тому, щоб перетворити освіту нашого району на інноваційне середовище, в якому учні набудуть ключових компетентностей, необхідних кожній сучасній людині для успішної життєдіяльності.

08:54 01.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора