A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Новини

Підтримавши невелику кількість людей, ми даємо віру в майбутнє всій нації

   Волонтери міста Києва утримують велику кількість переселенців з різних куточків нашої країни, які постійно потребують продуктів харчування. Золотоніська районна рада допомогла їм у цьому відправивши овочі, крупи та консервовані вироби в обмін на що, отримала матраци та засоби особистої гігієни.

15:47 07.06.2022

Сьогодні свій день народження святкує перший заступник голови Чорнобаївської селищної ради - Олег Володимирович Мурав’я

    Олеже Володимировичу, від усього серця  зичимо міцного здоров’я, витримки та виваженості, мирного неба над головою,  щастя і благополуччя в домі, наснаги в праці.

08:52 07.06.2022

Сьогодні свій день народження святкує Титаренко Олександр Васильович - сільський голова Вознесенської територіальної громади

   Олександре Васильовичу, зичимо невичерпної енергії, оптимізму і вірного служіння на благо жителів Вознесенської громади. Особистих досягнень, сімейного благополуччя, життєвих гараздів та добробуту. Нехай Ваші будні будуть легкими та змістовними, вихідні – насичені яскравими подіями, а зустрічі – завжди теплими та приємними.

09:21 06.06.2022

Шановні журналісти Золотоніщини!

   Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня журналіста. Хто володіє інформацією, той володіє світом - говорить старовинне прислів’я. Тож наші журналісти, без сумніву, є справжніми володарями світу, бо знають усе і про всіх, завжди знаходячись у вирі подій. Неможливо уявити сучасне суспільство без оперативної, неупередженої та об’єктивної інформації, а головне, без професіоналізму тих, хто щоденною кропіткою працею зацікавлює своїх читачів, слухачів і глядачів.

08:48 06.06.2022

4 червня свій ювілейний день народження відзначає заступник голови Золотоніської районної ради, депутат VIII скликання, чарівна, завзята та енергійна - Валентина Іванівна ЯРОШ

     Шановна Валентино Іванівно, займаючи таку серйозну посаду, Ви залишаєтеся душевною, щирою та доброю жінкою, яка допомагає грамотно тримати кермо правління. Ваша щоденна самовіддана праця, неоціненний досвід, любов до рідного краю та жіноча мудрість забезпечили Вам повагу та довіру серед друзів та колег.

12:31 04.06.2022

Чужих дітей не буває, а разом ми зможемо ще більше бути корисними для нашої країни і для кожного маленького жителя зокрема

    Діти - сироти не мають щасливого дитинства, бо не знають батьківської ласки і тепла. На превеликий жаль, сьогодні в Україні сиріт стало набагато більше, ніж було. Точної кількості зараз не знає ніхто, адже йдуть бойові дії і кожного дня жертв серед мирного населення  стає все більше. Ми всі зобов'язані продовжувати підтримувати цих дітей, які в такий складний час залишилися без батьківського піклування.

16:05 02.06.2022

Сьогодні свій день народження святкує Куниця Іван Іванович - керівник СТОВ «Агрофірма» Агромакс»

         У цей день, шановний Іване Івановичу, бажаю Вам міцного здоров’я, довгих та щасливих років життя, затишку і тепла, душевної рівноваги та впевненості у майбутньому.

09:19 27.05.2022

Відбулася дванадцята сесія Золотоніської районної ради

Сьогодні, 25 травня 2022 року, відбулася чергова 12 сесія Золотоніської районної ради VIII скликання. В роботі пленарного засідання взяли участь 31 із 42 депутатів районної ради, голова Золотоніської районної військової адміністрації Ірина Тернова та представники засобів масової інформації.

16:21 25.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора