A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Новини

Про скликання чергової сьомої сесії районної ради VІІІ скликання

Відповідно до статей 46, 55 Закону України ,,Про місцеве самоврядування в Україні” скликати чергову сьому сесію районної ради восьмого скликання 17 вересня 2021 року о 12:00 годині у залі засідань районної ради.

14:56 30.08.2021

День пам’яті захисників України

В історії нашої держави є багато подій і дат, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі. Щороку 29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

09:25 30.08.2021

Борис Євмина представлятиме районні ради Черкащини в УАРОР

16 липня у Черкаській районній раді відбулось засідання членів Регіонального відділення Української асоціації районних та обласних рад участь у якому взяли голова Золотоніської районної ради Борис Євмина, Звенигородської районної ради Сергій Струк, Уманської районної ради Віталій Олійник, Черкаської районної ради Олександр Василенко. Головував на зборах голова Черкаської обласної ради Анатолій Підгорний.       

15:13 20.07.2021

Голова районної ради взяв участь у зборах Української асоціації районних та обласних рад

2 липня цього року у Києві відбулись збори Української асоціації районних та обласних рад на тему: ,,Проблемні питання фінансового забезпечення районних рад”. У заходів взяв участь голова Золотоніської районної ради Борис Євмина спільно з колегами із Черкащини - Сергієм Струком, Олександром Василенком і Віталієм Олійником - голови Звенигородської, Черкаської та Уманської районних рад.

15:30 08.07.2021

Відбулися урочистості з нагоди професійних свят

   2 липня цього року заступник голови Золотоніської районної ради Валентина Ярош спільно з головою Золотоніської райдержадміністрації Іриною Терновою, головами територіальних громад Золотоніського району взяла участь в урочистих заходах з нагоди Дня Національної поліції України.

10:34 05.07.2021

Голова Золотоніської районної ради Борис Євмина побував з робочим візитом на Звенигородщині

   Голова Золотоніської районної ради Борис Євмина 29 червня цього року побував з робочим візитом на Звенигородщині. Під час перебування у Звенигородському районі Борис Григорович спільно з головами Звенигородської районної ради Сергієм Струком, Уманської районної ради Віталієм Олійником, Черкаської районної ради Олександром Василенком взяв участь у засідання круглого столу з керівниками районних рад Черкаської області. У рамках цієї зустрічі очільники районів проаналізували стан виконання повноважень місцевого самоврядування у Звенигородському, Золотоніському Уманському та Черкаському районах, обговорили питання наповнення місцевих бюджетів, функціонування закладів освіти, культури та охорони здоров’я на території районів, ділились досвідом щодо передачі територіальним громадам майна, що перебувало у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст ліквідованих районних рад та інше.

09:57 05.07.2021

Заступник голови Золотоніської районної ради Оксана Брагінець провела особистий прийом громадян

     2 липня 2021 року відповідно до затвердженого графіка заступник голови Золотоніської районної ради Брагінець О.А. провела особистий прийом громадян в  Чорнобаївській територіальній громаді.

09:54 05.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора