A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Новини

"...РІДНА МОВА, В СЕРЦІ З РАННІХ ЛІТ..."

Сьогодні відзначається Міжнародний день рідної мови. Мова є безпосереднім виразником єдності кожної спільноти. Рідне, материнське слово для кожного є оберегом. Воно таїть у собі надбання віків, пам'ять усього народу, оберігає й передає всі виміри духовних скарбів поколінь. Попри всілякі заборони й утиски наші пращури зберегли її та передали нам у спадщину. Жоден народ не може похвалитися такою дивовижною мелодійністю своєї мови. Вона, дійсно, гідна, щоб нею пишалися.

12:58 21.02.2022

Тему розвитку футболу у районі продовжили вже цієї п’ятниці

   Сьогодні у залі засідань районної ради відбулася робоча нарада з активістами району та керівниками об’єднаних територіальних громад, яку провели голова Золотоніської районної ради Борис Євмина та голова райдержадміністрації Ірина Тернова. Тема була присвячена найпопулярнішому виду спорту - футболу. Учасники обговорювали питання проведення Чемпіонату з футболу як для дітей, так і для дорослих. 

19:12 18.02.2022

Відбулася позачергова сесія Золотоніської районної ради

   18 лютого поточного року відбулося засідання одинадцятої позачергової сесії депутатів Золотоніської районної ради VІІІ скликання, яке провів голова райради Борис Євмина. В роботі сесії зареєструвалось 28 депутатів районної ради із 42 обраних. Необхідність термінового скликання була зумовлена нагальними питаннями щодо комунальної власності.

19:03 18.02.2022

ВІТАЄМО!

  Сьогодні свій день народження святкує чудова жінка, хороший лікар, яка щодня дарує здоров’я, рятує життя інших та знаходиться на передовій у боротьбі з пандемією COVID-19, завідуюча інфекційним відділенням КНП «Золотоніська багатопрофільна лікарня» Яна Анатоліївна Восколович.

15:57 18.02.2022

КОНСТРУКТИВНИЙ ДІАЛОГ ТА ОБМІН ДОСВІДОМ

    Вчора до Золотоніської районної ради прибула делегація з Черкаської районної ради на чолі з головою Олександром Василенком. Візит пройшов у рамках підготовки до позачергових пленарних засідань рад, які відбулися вже сьогодні та з метою обміну досвідом.

15:24 18.02.2022

"ЄДНАЙМО НАШІ ДУШІ І СЕРЦЯ..."

         З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість Указом Президента України №53 16-те лютого 2022 року оголошено Днем єднання. На центральній площі міста Золотоноша було розгорнуто синьо-жовтий стяг, як символ єдності української нації. Багато небайдужих мешканців взяло участь у цьому заході єднання, з вірою в щасливе і мирне майбутнє нашої держави.

14:31 16.02.2022

Відбулася онлайн-нарада Української асоціації районних та обласних рад

15 лютого голова Золотоніської районної ради Борис Євмина, який представляє районні ради Черкащини в Асоціації, взяв участь у всеукраїнській онлайн-нараді Української асоціації районних та обласних рад. Проведення цієї наради було обумовлене напруженою воєнно-стратегічною обстановкою довкола державних кордонів України. Під час прямого включення обговорили питання реалізації законів Про основи національного спротиву та Про місцеве самоврядування в частині підготовки територіальної оборони районними радами. Було обговорено програми фінансування заходів з територіальної оборони  місцевого та районного рівнів, а також розбудова належної інфрастуруктури батальйону територіальної оборони району відповідно до затверджених стандартів.

14:45 15.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора