A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Новини

Вчорашній вечір виявився напрочуд багатим на спілкування

Голова Золотоніської районної ради разом із громадською діячкою Дар’єю ПОТАПЕНКО та депутатом Новодмитрівської сільської ради Вікторією ЯРЕШКО продовжили відвідування сімей Домантівського старостинського округу. Передусім завітали повторно з подарунками до родини Олени КОРОТКОЇ та Наталії ПРАДОШ.

13:20 02.11.2023

Сьогодні свій день народження відзначає Тетяна Миколаївна БЛИЗНЮК - заступник Великохутірського сільського голови з питань діяльності виконавчих органів

Тетяно Миколаївно, щиро вітаємо! Бажаємо Вам, аби доля завжди всміхалась, міцне здоров’я, натхнення і невичерпна енергія були надійними помічниками у вирішенні робочих питань, а домашній затишок і благополуччя створювали атмосферу душевного спокою і рівноваги.

14:54 01.11.2023

12 жовтня 2023 року відновлено декларування та функції НАЗК з перевірки декларацій

  12 жовтня 2023 року набрав чинності Закон України ,,Про  внесення змін до деяких законів України про визначення порядку подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, в умовах воєнного стану”, яким відновлено декларування та функції НАЗК. (посилання на вебсайт Верховної Ради України: bit.ly/46rmbVW)

16:56 12.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора