A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Новини

З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ!

Цього року Україна вдруге відзначає День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року. Ця памʼятна дата покликана нагадувати, що українське державотворення має понад тисячолітню традицію, а його витоки – у Руській середньовічній державі, центром якої був Київ.

08:36 28.07.2023

Люди у білих халатах стали символом надії на одужання, спасіння від болю, порятунку найціннішого, що є у світі – людського життя

У переддень професійного свята – Дня медичного працівника, яке тепер відзначають 27 липня, голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА мав за честь привітати та відзначити представників галузі охорони здоров’я у Драбівській територіальній громаді.

16:32 27.07.2023

РЕЗУЛЬТАТИВНА КООПЕРАЦІЯ ДІЙ АГРАРІЇВ ТА МІСЦЕВОЇ ВЛАДИ

У кожному населеному пункті Золотоніського району є проблемні відрізки доріг, які потребують ремонту та догляду. На жаль, під час війни держава не може виділяти достатньо коштів на їх обслуговування, одна з причин — усі кошти із державної скарбниці йдуть на воєнні цілі, але повністю зупиняти процес теж не можна.

11:19 25.07.2023

Сьогодні свій день народження відзначає Валерій Миколайович ВАСИЛЕНКО - керівник КП «Драбівські теплові мережі» та депутат Золотоніської районної ради VIII скликання

Шановний Валерію Миколайовичу! У день Вашого народження прийміть найщиріші вітання і побажання! Бажаємо Вам міцного здоров’я і наснаги, щоб життя було осяяне щастям і радісними моментами, щоб поруч завжди були вірні друзі, люблячі рідні і близькі люди.

11:17 25.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора