A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Новини

З ДНЕМ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ!

Зараз, під час дії воєнного стану, особливо важливо знати і відчувати, що у нашому районі є Закон і Порядок, що наший спокій, а також права та свободи надійно захищені. Дякуємо співробітникам Національної поліції за те, що завдяки їхній роботі ми таку впевненість маємо.

16:52 04.07.2023

Сьогодні в Україні відзначають День зенітних ракетних військ Повітряних сил Збройних Сил України

Жодна країна світу не стикалась з такими масованими ракетними ударами, як Україна. Проте наші військові мужньо та професійно тримають щит над нею, цілодобово прикриваючи своїх побратимів, стратегічні об'єкти та мирні міста і села. Сьогодні в Україні відзначають День зенітних ракетних військ Повітряних сил Збройних Сил України.

15:02 03.07.2023

Шановні жителі Золотоніського району! Прийміть мої сердечні вітання з нагоди визначного державного свята – Дня Конституції України

Впродовж 27-ми років, з моменту прийняття нашого Основного Закону, Україна невпинно йде шляхом розвитку та демократії. Шлях цей виявився нелегким, так само як і багатовікова боротьба українців за свободу і незалежність. Нехай ця визначна дата в календарі не стане порожнім звуком і кожен з нас з гідністю зможе сказати, що ми дійсно маємо ту країну, яку ми заслуговуємо, і ті закони, які прийняли самі.

07:45 28.06.2023

23 червня в Золотоніському міському будинку культури відбулись урочистості з нагоди Дня державної служби

Від районної ради державних службовців привітав голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА. В своєму вітальному зверненні керівник зазначив, що люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу, адже їх праця є надзвичайно важливою у діалозі народу з владою. Саме від державних службовців, які наділені якостями професіоналізму, порядності, толерантності, вміють швидко і якісно приймати рішення починається довіра людей до влади. Він побажав присутнім мудрості дій, виваженості і принциповості у прийнятті рішень, міцного здоров’я, оптимізму, миру, сімейного благополуччя і подякував за відданість справі та бажання служити людям.

15:12 23.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора