A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Новини

21 червня літнім квітковим розмаєм розфарбувала доля картину життя прекрасної жінки, чудової людини, гарної і доброзичливої Тетяни Іванівни КОЗЛОВОЇ - головного лікаря КНП «Чорнобаївська багатопрофільна лікарня» Чорнобаївської селищної ради

Тетяно Іванівно, у цю гарну днину вітаю Вас з днем народження. Нехай Ваша життєва стежина цвіте запашними квітами, а людська шана буде подякою за плідну працю, чуйність, уміння творити добро. Міцного здоров’я Вам, людського щастя, молодості душі і серця, яскравого сонця, душевного тепла, успіхів у здійсненні всіх задумів. Нехай промені феєричних здобутків завжди надихають на нові відкриття!

10:12 21.06.2023

БЕЗ ФЕРМЕРІВ НЕМАЄ СЕЛА, А БЕЗ СЕЛА – УКРАЇНИ

Бути фермером… Це вставати вдосвіта і працювати до заходу сонця, це йти поруч з тривогами та смертельною небезпекою, вирощуючи врожай, не звертаючи ні на що уваги, розуміючи, що від цієї праці залежить продовольча безпека країни. Це дбайливе господарювання і повна самовіддача, це велика відповідальність перед суспільством і перед самим собою.

14:03 19.06.2023

КРАПЛЯ ДО КРАПЛІ

14 червня — Всесвітній день донора крові. Під час повномасштабної війни цей день набуває ще більшої значущості, адже ворог намагається знищити наших людей і нашу країну, а донорська кров стає цінним ресурсом для постраждалих від злочинних дій російської армії.

16:53 14.06.2023

7 червня свій день народження відзначає Олег Володимирович МУРАВ’Я - перший заступник голови Чорнобаївської територіальної громади

Щиро вітаємо Вас, Олеже Володимировичу! Нехай Ваша працелюбність, компетентність, життєва мудрість і душевна щедрість, чуйність і доброзичливість, які створили Вам заслужений авторитет і повагу серед колег по роботі й жителів Чорнобаївської територіальної громади повернуться до Вас сторицею.

08:10 07.06.2023

Чим яскравіше сяє світло правди, тим виразніше видно істину ворожу тінь

Українські журналісти сьогодні поряд із захисниками ведуть боротьбу з руйнівним нашестям рашизму. Вони у лавах тих, хто правдою і відвертістю долає брехню, маніпуляції та дезінформацію. Ворог полює на них, прагне знищити, щоб приховати власні злодіяння і заплутати сліди своїх чорних справ: чим яскравіше сяє світло правди, тим виразніше видно істину ворожу тінь.

14:54 06.06.2023

Сьогодні свій день народження відзначає Олександр Васильович ТИТАРЕНКО - голова Вознесенської територіальної громади

Олександре Васильовичу, щиро дякуємо Вам за невтомну працю на благо рідного краю, непохитну патріотичну позицію та виважену мудрість. Продовжуйте так само успішно керувати і вести Вознесенську громаду до процвітання, вміло обходячи всі бурі і підводні камені. Нехай людська пошана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

08:44 06.06.2023

МІСЦЕ ЗУСТРІЧІ – КРАЇНА ДИТИНСТВА

Команда Товариства Червоного Хреста м. Золотоноша у співпраці з Благодійним фондом - ЗолоHelp другого червня провели неймовірно веселе та яскраве дитяче свято у місті Золотоноша, для дітей з родин внутрішньо переміщених осіб.

10:05 05.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора