A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Новини

УКРАЇНА - ЗЕМЛЯ ГЕРОЇВ

Щорічно 23 травня в Україні відзначається День Героїв. Це день шани всіх українців, які присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, це свято величі духу українських воїнів, які є символом нескореності української нації і тих, хто прямо зараз бореться проти російської армії за нашу свободу.

11:39 23.05.2023

Сьогодні свій день народження відзначає Лариса Олександрівна НАСАЛЬСЬКА - директор КНП «Золотоніська багатопрофільна лікарня» Золотоніської міської ради

Ларисо Олександрівно, прийміть щирі та сердечні вітання із Вашим Днем народження! Нехай у букет Вашої долі додаються лише найкращі квіти радості, добра, успіху, щастя, гармонії та любові. Міцного здоров’я Вам, людського щастя, молодості душі і серця, яскравого сонця, душевного тепла, успіхів у здійсненні всіх задумів.

14:38 22.05.2023

Сьогодні, 22 травня, святковим цвітом запорошила доля прекрасний день народження хорошої людини, прекрасної жінки, щирої та відкритої Людмили Миколаївни ЛОСІЦЬКОЇ - депутата Золотоніської районної ради VIII скликання

Людмило Миколаївно, бажаємо Вам невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. І нехай підґрунтям щасливого життя та плідної діяльності будуть міцне здоров`я, серце сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття. Нехай цей святковий день принесе у Вашу оселю радість, тепло, злагоду, зігріє усмішками та дружньою підтримкою! Зичимо Вам погожих днів, прихильності долі, позитиву та ентузіазму. Зичимо, щоб у Вашому житті всього було вдосталь: усмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, цікавих ідей, професійних далекоглядних планів, витримки, стійкості та вірних друзів, а ще мирного неба над головою та спокою на серці та в родині!

14:18 22.05.2023

ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГЕНОЦИДУ КРИМСЬКОТАТАРСЬКОГО НАРОДУ

18 травня 1944 року, під час Другої світової війни, радянська влада розпочала депортацію кримських татар, посилаючись на необґрунтовані та надумані звинувачення. Примусове виселення 180 014 осіб мало катастрофічні наслідки для кримських татар в місцях заслання. Протягом року до завершення війни від голоду, хвороб та виснаження загинуло понад 30 тис. кримських татар, серед померлих майже половина – діти до 16 років.

15:31 18.05.2023

Нас всіх пов’язують невидимі зв’язки, ніби нитки на вишиванках...

Серце повниться любов’ю від весняної краси навколо, від природної величі пахучих та цілющих трав переповнених келихом світанкової роси, від аромату польових квітів, від блакиті неба, від горизонтів навколо, від зелених гаїв та золотистих полів пшениці, від звучання української пісні та вигаптуваних росяних мережок материнської вишиванки і водночас розтинається від нашого людського безсилля щось змінити, і від усвідомлення: яка висока ціна цієї краси навколо!

08:04 18.05.2023

Оглянули стан обласної автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 240210-2 Драбів-Білоусівка

Стан доріг сьогодні хвилює чи не кожного мешканця району. Відремонтувати їх усі в найкоротші терміни – неможливо, але необхідно намагатися робити усе, аби у межах фінансування ремонтувати критичні ділянки доріг і надалі змінити ситуацію докорінно. Бажання голови Золотоніської районної ради Бориса ЄВМИНА особисто побачити стан справ на дорогах Драбівської територіальної громади стало основною причиною візиту посадовця на територію.

08:38 10.05.2023

Минають роки, але ми зберігаємо в пам’яті страшну трагедію, яка залишила відбиток в долі чи не кожної родини в Україні, в Європі, та родин у всіх куточках світу…

Можливо, зараз в розрізі минулих років, комусь здається, що ті втрати десь далеко, що вони безіменні та невідомі. Та за кожним загиблим бійцем на тій війні сумують його рідні та близькі які пережили ті довгі роки війни. Пам’ятайте це! Їхній подвиг непідвладний часу, як й наша щира та безмежна вдячність їм – людям, які виявили нездоланну мужність та незламність духу в боях за рідну землю та свободу.

08:27 08.05.2023

Сьогодні свій день народження відзначає Олег Петрович ТКАЧЕНКО - депутат Золотоніської районної ради VIII скликання

Шановний Олегу Петровичу! Прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, безмежного людського щастя, добробуту та особистих досягнень. Нехай Ваші будні будуть легкими та змістовними, вихідні – насичені яскравими подіями, а зустрічі – завжди теплими та приємними. Нехай мужність та витримка допомагають досягати високих результатів. Добра Вам та миру, Божих щедрот, людської поваги, благополуччя та наснаги!

08:51 04.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора