A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Новини

Цьогоріч майже 2000 ветеранів та членів їхніх родин отримають компенсацію за житло

   Майже 2000 ветеранів війни, членів їхніх сімей та родин загиблих Захисників і Захисниць України цьогоріч отримають грошову компенсацію за житло. За чотирма бюджетними програмами Мінветеранів у 2023 році на це передбачено 5,5 мільярдів гривень.

09:51 18.04.2023

18 квітня свій день народження святкує Ігор Миколайович ЛУЦЕНКО - заступник директора з організаційно-методичної роботи КНП «Золотоніська багатопрофільна лікарня»

У цей день, шановний Ігорю Миколайовичу, бажаю Вам міцного здоров’я, довгих щасливих років життя, затишку і тепла, душевної рівноваги та впевненості у майбутньому.

08:47 18.04.2023

14 квітня день народження депутата Черкаської обласної ради та головного лікаря Черкаського обласного кардіологічного центру – Світлани Василівни ЖУРБИ

14 квітня, прекрасної весняної днини,  завітав день народження в долю гарної жінки, високопрофесійного фахівця своєї справи, доброї і шанованої людини, відповідального і розсудливого депутата Черкаської обласної ради та головного лікаря Черкаського обласного кардіологічного центру – Світлани Василівни ЖУРБИ.

08:41 14.04.2023

Сьогодні свій день народження відзначає Катерина Володимирівна СЕНЕНКО - депутат Золотоніської районної ради VIII скликання

Шановна Катерино Володимирівно! Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого дня народження! Міцного здоров’я, добробуту та здобутків у професійній та громадській діяльності, небайдужості, оптимізму та енергії у вирішенні всіх проблем.

12:45 13.04.2023

Свій день народження відзначає Тетяна Іванівна ГОНЧАРЕНКО - депутат Золотоніської районної ради VIII скликання

10 квітня, весняний вітерець святково перегорнув ювілейну сторінку життя доброї та щирої людини, гарної жінки, невтомної натхненниці рідної землі, привітного, сонячного душею та виваженого у своїх рішеннях, завжди відповідального та розважливого депутата Золотоніської районної ради VIII скликання - Тетяни Іванівни ГОНЧАРЕНКО.

09:19 10.04.2023

Сьогодні свій день народження відзначає Валентина Федорівна СКИБА - начальник управління соціального захисту населення Золотоніської районної адміністрації Черкаської області

Валентино Федорівно, тисячі людей відчувають Вашу турботу, увагу і доброзичливість, бо Ви щодня допомагаємо їм справитися з нелегкими життєвими обставинами. Переконаний, що Вам і надалі вистачить наснаги, витримки та професіоналізму для подолання всіх труднощів у справі поліпшення добробуту населення нашого району, соціального захисту тих, хто його потребує.

09:22 07.04.2023

Цього року ми по особливому просимо про «благу вість» - про ПЕРЕМОГУ над тисячолітнім московським ворогом України

Попри надскладну ситуацію в країні, попри брязкіт зброї російським окупантом, життя продовжується, як би ворог не хотів його зруйнувати. Сьогодні за церковним календарем відзначається одне з найбільших християнських свят Благовіщення Пресвятої Богородиці - день, коли була отримана звістка про майбутнє народження Христа.

09:17 07.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора