A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Новини

Учора свій ювілейний День народження відсвяткував Барвет Сергій Володимирович - депутат Золотоніської районної ради

       Шановний Сергію Володимировичу! Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого Дня народження! Міцного здоров’я, добробуту та здобутків у професійній та громадській діяльності, небайдужості, оптимізму та енергії у вирішенні всих проблем. Нехай депутатська діяльність служить на благо Золотоніського краю, його процвітання, поліпшення функціонування усіх сфер соціально-економічного та культурного спрямування! Нехай турбота, милосердя, щедрість душі повернуться до Вас сторицею, а обраний Вами шлях депутата супроводжує завжди глибока людська вдячність і шана. Будьте щасливі, радійте життю у всіх його проявах, цінуйте сьогодення, мисліть позитивно та втілюйте свої мрії!

08:44 01.08.2022

Сьогодні свій День народження святкує Василенко Валерій Миколайович - директор КП "Драбівські теплові мережі" та депутат Золотоніської районної ради

Валерію Миколайовичу, висловлюю Вам сердечну вдячність і глибоку шану за невтомну працю. Зичу невичерпної енергії, оптимізму, міцного здоров’я, душевного тепла і сімейного затишку, достатку й благополуччя, нових плідних успіхів і звершень на благо рідного краю. Нехай доля завжди буде прихильною до Вас, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки!

13:04 25.07.2022

Сьогодні свій День народження святкує Лисун Людмила Іванівна - керівник ПСП «Плешкані»

 Людмило Іванівно, дозвольте в цей прекрасний день побажати Вам міцного здоров’я й життєвих сил, радісних подій і звершень, бадьорості духу й краси! Нехай на Вашому життєвому шляху будуть тільки приємні події, а оточуючі приділяють належну увагу Вашій прекрасній душі, красі й жіночності.

14:20 22.07.2022

ВИХІДНІ РАЙОННОЇ РАДИ ЗАДЛЯ БЛАГОДІЙНОЇ МЕТИ

   17 липня на центральному стадіоні «Колос» у місті Золотоноша відбувся 5 тур благодійного турніру з футболу «Кубок Героїв ЗСУ», участь у розіграші якого взяли 2 команди: «Златокрай-2017» та МСК «Дніпро» (м. Черкаси). Перемогу здобула команда МСК «Дніпро» з рахунком 3:2.

14:06 19.07.2022

Перестало битися серце Соколана Івана Миколайовича - голови Золотоніської районної ради V скликання

         Працівники Золотоніської районної ради висловлюють найщиріші слова співчуття родині, близьким та друзям з приводу смерті Соколана Івана Миколайовича –голови Золотоніської районної ради V скликання.

13:50 18.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора