A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Новини

Сьогодні свій День народження святкує Стріховський Володимир Олександрович - депутат Золотоніської районної ради

        Володимире Олександровичу, у цю гарну днину вітаю Вас з Днем народження. Нехай  Ваша життєва стежина цвіте запашними квітами, а людська шана буде подякою за плідну працю, чуйність, уміння творити добро. 

15:24 06.07.2022

Сьогодні свій ювілейний День народження святкує Войцехівський Віталій Олександрович - народний депутат України

   Віталію Олександровичу, вітаючи Вас із цим чудовим святом, зичу здійснення всіх планів та задумів! Нових Вам успіхів, твердості й віри, невичерпної енергії, справжньої товариської підтримки, творчої наснаги на многії літа! Нехай по життєвому шляху Вас завжди супроводжує святковий настрій, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість, приємні несподіванки і душевний комфорт.

15:17 04.07.2022

ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

   28 червня в нашій державі відзначається історична подія. Цього дня у 1996 році був ухвалений Основний Закон України. Та цього року цей день буде, як ніколи раніше, щемливим і болісним…

09:37 28.06.2022

Шановні колеги, щиро вітаю Вас з професійним святом - Днем державної служби!

   Державна служба є ключовою ланкою в системі публічного управління, що забезпечує стабільність держави та суспільства. Саме з ефективної роботи державного службовця починається довіра до влади, формується імідж та ставлення до неї суспільства.

09:57 23.06.2022

22 червня – День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

   Сьогодні, 22 червня, в Україні відзначається День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Сьогодні ми згадуємо про тих, хто кров’ю і потом відстоював нашу Перемогу. Про тих, хто першим прийняв на себе цей страшний удар і про тих, чиї життя були покалічені і зруйновані іншими людьми. І, напевно, вони теж хотіли жити в мирі та злагоді ...

09:46 22.06.2022

НЕЛЕГКА, АЛЕ ТАКА ЖИТТЄВО НЕОБХІДНА ПРОФЕСІЯ

   У неділю, 19 червня, вся медична спільнота України святкуватиме професійне свято - День медичного працівника. Поки наші воїни захищають українські землі на полях бою, медичні працівники щодня рятують життя українців на фронті і в тилу. Українські працівники охорони здоров'я демонструють величезний героїзм та мужність у нашій спільній боротьбі з російським агресором. До війни вони два роки долали виклик пандемії коронавірусу, а сьогодні виконують надзвичайно важливу роль порятунку життів під час війни.

11:20 17.06.2022

Головне управління ДПС у Черкаській області повідомляє, що з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року в Україні триває кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування

Головне управління ДПС у Черкаській області повідомляє, що з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року в Україні триває кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету, або так звана «податкова амністія».

11:05 14.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора