A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Новини

Золотава осінь перегорнула ще одну сторінку життя

Сьогодні золотава осінь перегорнула ще одну сторінку життя в долі хорошої, надзвичайно порядної та чуйної людини висококваліфікованого та досвідченого Бориса Григоровича ЄВМИНИ - голови Золотоніської районної ради, який не шкодуючи власного здоров’я і сил, сумлінно працює на благо рідного краю.

10:21 28.10.2022

ІСТОРІЯ МАЄ ЗДАТНІСТЬ ПОВТОРЮВАТИСЯ

28 жовтня вся країна відзначає День визволення України від фашистських загарбників. Ця дата залишиться найсвітлішим спомином у серці кожного свідомого громадянина. Адже саме Україна зазнала найбільших жертв і руйнувань у страхітливій Другій світовій війні. Нацистська окупація, кривавими смерчами пронеслася нашою країною і забрала десятки мільйонів життів. Неоціненний вклад українського народу в боротьбі з нацизмом, героїчні подвиги та мужність, мільйони життів та скалічених доль та біль, який залишиться в серці кожного українця назавжди.

10:15 28.10.2022

ШАНОВНІ УКРАЇНСЬКІ ВОЇНИ - ЗАХИСНИКИ ТА ЗАХИСНИЦІ!

     Щиро вітаю Вас з Днем захисників і захисниць України та Днем Українського козацтва, які ми символічно відзначаємо в День великого православного свята Покрови Пресвятої Богородиці, та які уособлюють мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі. Цього дня ми вшановуємо тих, хто, виконуючи свій обов’язок на бойовому посту чи у мирній справі, робить внесок у справу захисту держави, всіх, хто ціною свого життя вписав в історію свої Героїчні імена. Тож нехай овіяне козацькою славою свято додасть енергії та оптимізму, сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних.

10:57 14.10.2022

КРІЗЬ ПЛИН СТОЛІТЬ І ГОМІН СЬОГОДЕННЯ

   В історії нашої держави є багато подій і дат, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі. 14 жовтня – одна з таких дат. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, а віднедавна й День захисників та захисниць України.

10:17 14.10.2022

19 вересня свій День народження відзначила Наталія Петрівна ПЕДЬКО - секретар Гельмязівської сільської ради

   19 вересня, святковими барвами розфарбувала осінь сторінку життя в долі прекрасної жінки, хорошої та щирої людини, сонячної та відкритої серцем особистості, мудрого, досвідченого та виваженого у своїх рішеннях секретаря Гельмязівської сільської ради - ПЕДЬКО Наталії Петрівни.

09:06 20.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора