A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Новини

19 вересня свій День народження відзначила Наталія Петрівна ПЕДЬКО - секретар Гельмязівської сільської ради

   19 вересня, святковими барвами розфарбувала осінь сторінку життя в долі прекрасної жінки, хорошої та щирої людини, сонячної та відкритої серцем особистості, мудрого, досвідченого та виваженого у своїх рішеннях секретаря Гельмязівської сільської ради - ПЕДЬКО Наталії Петрівни.

09:06 20.09.2022

День рятівника України

   День рятівника України – це професійне свято всіх працівників рятувальних служб, яке було запроваджене, щоб вшанувати їх, показати, наскільки вони важливі для нашої країни і віддати данину поваги.

09:14 19.09.2022

Годувальниці для маленької донечки

Під час минулої зустрічі у селі Крупське із родинами військовослужбовців, які захищають цілісність України, до голови Золотоніської районної ради Бориса ЄВМИНИ звернулась Катерина КАЛЮЖКА із проханням про допомогу у придбанні доїльного апарату. Маючи на руках неповнолітню дитину, жінка тримає у господарстві дві корови, які є справжніми годувальницями для маленької донечки.

14:56 16.09.2022

12 вересня свій День народження відзначає ПОТАПЕНКО Ігор Володимирович - власник СТОВ «АГРОКО»

Ігоре Володимировичу, прийміть найщиріші вітання з Днем народження! Бажаю Вам невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів і задумів, а підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності нехай буде міцне здоров’я, серце сповнене любові і добра.

10:39 12.09.2022

Хай життя переможе смерть, а світло темряву!

Сьогодні відправили чергову гуманітарну допомогу військовим, які безпосередньо беруть участь у бойових діях та проводять заходи з національної безпеки і оборони передових позицій. Цього разу передали продукти харчування: картоплю, моркву, буряк, цибулю, капусту, макаронні вироби та тушковану свинину.

13:08 09.09.2022

ЖИВІ, ПОКИ ПАМ’ЯТАЄМО

        29 серпня 2022 року українці відзначають День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

11:08 29.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора