A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Новини

Вони за нас, а ми за них! Разом ВИСТОЇМО!

          Золотоніська районна рада за ініціативи та матеріальної підтримки благодійної оргпнізації  «ФОНД ДОПОМОГИ ТА НАДІЇ», де головою правління є Ольга УСОВА,  започаткувала благодійну акцію «Допоможи родині військовослужбовця». Дану акцію було розпочато із села Крупське, де нині мешкає 31 сім’я учасників бойових дій.    

11:41 24.08.2022

Сьогодні свій День народження відзначає Руслан Святославович СЕМЕНЮТА - голова Піщанської територіальної громади

   Шановний Руслане Святославовичу, прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження! Бажаю Вам міцного здоров'я, невичерпної енергії та наснаги, благополуччя і добра. Нехай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою Вашого процвітання.

11:08 16.08.2022

Вітання з нагоди дня народження керуючого справами виконавчого комітету Чорнобаївської селищної ради Василя Васильовича Мінька

   Прекрасна ювілейна дата на життєвому календарі розважливого та мудрого фахівця, відповідального та виваженого керуючого справами виконавчого комітету Чорнобаївської селищної ради - Василя Васильовича МІНЬКА. 

10:34 11.08.2022

З третього серпня держслужбовці та посадові особи місцевого самоврядування, якщо вони перебувають у простої, можуть займатись іншою оплачуваною діяльністю

    Ухвалений Парламентом Закон про внесення змін до Закону України "Про запобігання корупції" щодо особливостей застосування законодавства у сфері запобігання корупції в умовах воєнного стану ( № 2381-IX) набрав чинності 3 серпня 2022 року.

09:31 09.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора