A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Новини

ВИХОВАНЦІ НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОТРИМАЛИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ

Сьогодні голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА відвідав комунальний заклад «Золотоніська спеціальна школа Черкаської обласної ради». Заклад освіти забезпечує навчально-вихований процес для дітей з особливими освітніми потребами для всього Золотоніського району.

15:18 05.04.2023

Працюємо далі

Продовжуємо поповнювати резерв ліків у медичних закладах Золотоніського району.

15:16 05.04.2023

ПРОТЯГУЄМО РУКУ ДОПОМОГИ ТИМ, ХТО ЇЇ ПОТРЕБУЄ

Наразі в Україні мало благодійних організацій, які б покривали потреби сімей, де дітьми опікуються їхні дідусі та бабусі. Тому ці люди часто залишаються наодинці зі своїми проблемами, які інколи є непосильними для них. А проблем у таких родин зазвичай багато.

13:22 31.03.2023

ПОПОВНЮЄМО РЕЗЕРВ ЛІКІВ У МЕДИЧНИХ УСТАНОВАХ

Щоденно до Золотоніського району прибувають люди із регіонів, що постраждали від війни. Значна їх частина потребує фахової медичної допомоги, а, відповідно збільшується навантаження на наші медзаклади і медичний персонал.

13:21 31.03.2023

31 березня свій день народження відзначає хороша людина, високопрофесійний фахівець медичної галузі, мудрий та розсудливий завідуючий травматологічним віділенням КНП «Золотоніська багатопрофільна лікарня» - Юрій Григорович Мазур

Юрію Григоровичу, у Ваших руках найдорожче, що є на світі, – здоров’я і життя людини. Дякуємо Вам за щоденну кропітку працю, професіоналізм і відданість справі.

11:42 31.03.2023

Сьогодні, гарної березневої днини святкує свій день народження відповідальний та старанний Анатолій Миколайович ПИСАРЕНКО - голова Іркліївської територіальної громади

Анатолію Миколайовичу, щиро вітаю Вас зі святом і зичу, щоб Ваша натхненна, старанна, робота на благо розвитку Іркліївської громади завжди була високо оцінена людьми, друзями, колегами, а Ваша цілеспрямованість на шляху до поставленої мети - зробити життя земляків ще більш комфортним, цікавим, соціально захищеним та безпечним - увінчалася успіхом!

17:40 30.03.2023

20 березня, гарної весняної днини, свій день народження відзначає прекрасна жінка, високопрофесійний фахівець своєї справи Галина Петрівна ГАЛУШКО - голова Зорівської територіальної громади

Галино Петрівно, від щирого серця хочеться побажати Вам успішної діяльності в управлінні Зорівською громадою! Зичу Вам душевної міцності, добробуту, терпіння, успіхів і вагомих досягнень на благо нашого краю та заради миру і злагоди в нашій прекрасній українській державі.

09:16 20.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора