A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Новини

Визнання захисниками України наших спільних зусиль

           У суботу, 24 грудня 2022 року, працівники Золотоніської районної ради передали продукти харчування волонтеру Сергію Гуглі, який в свою чергу відвіз їх в найгарячішу точку України - Бахмут, де на сьогоднішній день перебувають наші військові, які щодня відчувають жорстокий подих війни.

16:15 23.01.2023

КІБОРГИ ВИСТОЯЛИ - НЕ ВИСТОЯВ БЕТОН

Рівно 8 років тому наші незламні українські титани, мужні захисники Донецького аеропорту показали усьому світові - нашу міць та жагу до свободи ніколи не зламати!

14:19 16.01.2023

ПЕРЕДНОВОРІЧНА ПОЇЗДКА НА ПІВДЕНЬ

         Вже не вперше відправляємо гуманітарний вантаж на південь нашої країни, тим самим підтримуючи українців, які нині відчувають жахи війни, але не здаються у своїй вірі та боротьбі.

10:42 02.01.2023

Стартував Проєкт УАРОР та ФАО з дослідження продовольчої безпеки в населених пунктах «сірої зони»

  Українська асоціація районних та обласних рад за підтримки Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) розпочала Проєкт «Стан продовольчої безпеки в населених пунктах «сірої зони».

10:12 30.12.2022

Затвердили бюджет району на 2023 рік та розглянули важливі питання життєдіяльності району

Сьогодні, 23 грудня 2022 року, у залі засідань Золотоніської районної ради відбулось пленарне засідання 15-ї сесії районної ради, яку провів її голова Борис ЄВМИНА. На сесії були присутні 34 із 42 депутатів загального складу. В роботі пленарного засідання взяв участь начальник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор ТАБУРЕЦЬ, а також начальник Черкаського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олег ВЕРЕТІЛЬНИК, начальник Служби автомобільних доріг у Черкаській області Руслан ЛЕВЧЕНКО, директор державного підприємства «Служба місцевих автомобільних доріг у Черкаській області» Борис БАБІЙ, начальник Золотоніської районної військової адміністрації Ірина ТЕРНОВА, очільники територіальних громад, керівники установ та організацій, сільськогосподарських та промислових підприємств Золотоніщини, представники засобів масової інформації.

16:48 23.12.2022

Щороку цей день приносить нам, українцям, віру в здійснення бажань, натхнення на нові хороші справи

На тлі збройної агресії в диво хочеться вірити ще більше. Вірити... в добро і справедливість, у Божий суд, в Янгола-охоронця і Святого Миколая. Сьогодні КОЖЕН ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЕЦЬ — ЗЕМНИЙ ПОМІЧНИК МИКОЛАЯ, що оберігає нас від негараздів та біди.

12:58 19.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора