A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Новини

Щиро вітаю адвокатів нашого району з професійним святом – Днем адвокатури!

Ставши на шлях правозахисника, Ви обрали не лише професію, а й життєву позицію. Нехай Ваша принциповість, вірність ідеалам справедливості, цілеспрямованість і наполегливість допомагають Вам успішно відстоювати права та інтереси громадян.

12:53 19.12.2022

Координаційний центр УАРОР розробив покроковий алгоритм дій з фіксації зруйнованого чи пошкодженого майна

Штаб з процесуальної діяльності у сфері відшкодування збитків завданих територіальним громадам при Координаційному центрі Української асоціації районних та обласних рад з питань територіальної оборони підготував покроковий Алгоритм дій з фіксації зруйнованого чи пошкодженого майна.

11:26 19.12.2022

15 грудня свій день народження відзначає Олексій Миколайович ВАСИЛЬЧЕНКО - заступник директора СТОВ «Агрофірма «Маяк»

 У цей день, шановний Олексію  Миколайовичу, бажаю Вам міцного  здоров’я, довгих щасливих років  життя, родинного затишку і тепла,  благополуччя, щедрої долі, наснаги  у відповідальній роботі, душевної  рівноваги та впевненості у  майбутньому.  Нехай усе хороше, зроблене з  душею та натхненням, повертається  до Вас сторицею.  Сердечно зичу, щоб наступні кроки  та майбутні дороги, як і ті, що вже пройдені, рясніли тільки добрими справами.  Мирного неба над головою, добра, благополуччя й міцного здоров'я Вам та Вашим рідним! З повагою, голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА

09:55 15.12.2022

Сьогодні свій ювілейний день народження відзначає Артем Володимирович КУХАРЕНКО - голова Новодмитрівської територіальної громади

 Артеме Володимировичу, попри  свій молодий вік у Вас за плечима  досить багато досвіду, завершених  справ і амбітних планів. Ваша  самовіддана праця на посаді голови  територіальної громади,  вимогливість до себе і до інших,  безмежна любов до рідного краю,  уміння бачити перспективу та  приймати далекоглядні рішення є  прикладом сумлінного виконання  своїх обов’язків та великої  відповідальності перед громадою за довірену Вам справу. Адже вирішувати щодня доводиться безліч найрізноманітніших проблем різного масштабу.

09:53 15.12.2022

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ СУДУ!

 Прийміть щирі вітання з  професійним святом! Ваша місія  почесна і відповідальна, адже  спрямована на утвердження  верховенства права, захист законних  інтересів, конституційних прав і свобод громадян.

09:50 15.12.2022

ПЕРШИЙ ОЛІМПІЙСЬКИЙ ЧЕМПІОН СВЯТКУЄ СВОЄ 85-РІЧЧЯ

Видатний спортсмен Черкащини, єдиний Олімпійський чемпіон нашої області, заслужений майстер спорту, «Спортивна слава України», Почесний громадянин Черкащини, Черкас, Чорнобая, Руської Поляни - Андрій Іванович ХІМІЧ сьогодні відзначає свій 85-річний ювілей. Саме він розпочав переможний шлях черкасців на світовій спортивній арені. Це людина - епоха, яка має в своїй життєвій скарбничці надзвичайно велику кількість нагород.

15:46 14.12.2022

Наш обов’язок – ніколи не забувати справжніх захисників України та підтримувати і оберігати тих, хто ще й досі потерпає від наслідків ліквідації тогочасного жахіття

Чорнобильська катастрофа – найстрашніша за всю історію ядерної енергетики. Для кожного українця Чорнобиль – незаживаюча рана. Масштаби цього лиха і наслідки стали найтяжчими в історії планети. Героїзм ліквідаторів врятував мільйони життів і цілий світ.

15:42 14.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора