A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Новини

Сьогодні свій день народження відзначає енергійна та ініціативна людина, яка зуміла організувати свою справу, втілити в життя нові ідеї та проекти, своєю невтомною працею активно посприяти поступальному розвитку нашої держави Андрій Вікторович ПАНОВ

Шановний Андрію Вікторовичу, дозвольте у цей святковий день побажати  Вам невичерпної енергії, мудрості, натхнення і здійснення задумів. Нехай започаткована Вами справа буде вдалою і успішною, постійно зростають обсяги вашого виробництва, реалізації товарів та послуг, збільшуються надходження та прибутки. Зичу стабільності, незрадливої удачі, вірних людей у оточенні, мирного неба над головою добра й благополуччя Вам і Вашим рідним!

09:38 06.02.2023

6 лютого, гарної зимової днини, святкує свій день народження щира і відкрита людина, прекрасна жінка, сонячна душею і серцем особистість, секретар Великохутірської сільської ради, який тимчасово виконує обов’язки голови територіальної громади - Надія

Надіє Миколаївно, прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, добра, життєрадісної енергії, оптимізму та гарної долі. Зичу неймовірно щасливого настрою, чудових миттєвостей у житті, справжніх почуттів, які надихнуть Вас на великі справи та цікаві захоплення. Бажаю зажди залишатися прикладом справжньої краси та добродушності. Нехай Ваша доброта, ніжність, жіночність завжди сповнюють серця оточуючих радістю і гармонією, будуть запорукою миру та злагоди, а ваша праця йде на користь обраній справі та дає наснагу для здійснення всіх задумів!

09:35 06.02.2023

ЗОЛОТОНІСЬКА РАЙОННА РАДА ПРОВЕЛА ПЕРШУ СЕСІЮ В НОВОМУ РОЦІ

27 січня 2023 року відбулася чергова 16 сесія Золотоніської районної ради VIII скликання. В роботі пленарного засідання взяли участь 35 із 42 депутатів районної ради, начальник Золотоніської районної військової адміністрації Ірина Тернова та представники засобів масової інформації. Провів пленарне засідання голова районної ради Борис Євмина.

09:36 30.01.2023

Визнання захисниками України наших спільних зусиль

           У суботу, 24 грудня 2022 року, працівники Золотоніської районної ради передали продукти харчування волонтеру Сергію Гуглі, який в свою чергу відвіз їх в найгарячішу точку України - Бахмут, де на сьогоднішній день перебувають наші військові, які щодня відчувають жорстокий подих війни.

16:15 23.01.2023

КІБОРГИ ВИСТОЯЛИ - НЕ ВИСТОЯВ БЕТОН

Рівно 8 років тому наші незламні українські титани, мужні захисники Донецького аеропорту показали усьому світові - нашу міць та жагу до свободи ніколи не зламати!

14:19 16.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора